Gelukkig zijn per 1 juli de maatregelen ivm het Coronavirus weer verder versoepeld. Daarom zijn we blij te kunnen aangeven dat we ook weer de belangstellenden, die naar de les willen komen kijken, mogen verwelkomen!!!
 
Om te zorgen dat ieder bij onze hondenschool prettig en veilig kan komen trainen en genieten van de lessen vragen we wel aan onze cursisten en de bezoekers nog de volgende regels in acht te nemen:
–         Laat je hond THUIS goed uit zodat je niet de kans loopt om in de directe omgeving van de trainingslocatie andere cursisten op korte afstand te moeten passeren.
–         Houdt voor-, tijdens en na de les de 1,5m afstand aan. Wijs elkaar er ook even op als iemand dit even vergeet.
           Zo letten we ook een beetje op elkaar.
–         Heb jij of heeft iemand binnen het gezin last van klachten zoals verkoudheid, benauwdheid of koorts, dan vragen we je thuis te blijven.
 
Voor cursisten en belangstellenden in Gemonde ook nog dit:
–       Kom dus ook niet te vroeg en wacht in de auto of buiten op voldoende afstand van elkaar totdat een van de trainers jullie binnen roept.
–       Bij het binnenkomen van de manegehal vragen we ieder om zijn handen te wassen met de handgel die daar klaarstaat.
–       Op de bakrand staan ook diverse flacons met handgel zodat ook tussendoor de handen ontsmet kunnen worden.