Beste cursisten

We zijn blij te kunnen vertellen dat we, miv donderdag 19, zaterdag 21, zondag 22 en woensdag 25 november, de lessen weer kunnen hervatten.

We hebben er weer veel zin in!

Wel vragen we jullie nog mee te werken aan de CORONA-MAATREGELEN, zoals die tot voor 2 weken ook al golden, om het deelnemen aan de lessen voor iedereen zo veilig mogelijk te laten zijn:

 DAT BETEKENT VOOR ONZE CURSISTEN IN GEMONDE:

–       Laat je hond THUIS goed uit zodat je niet de kans loopt om in de directe omgeving van de trainingslocatie andere cursisten op korte afstand te moeten passeren.

–       Kom dus ook niet te vroeg en wacht in de auto of buiten op voldoende afstand van elkaar totdat een vd trainers jullie binnen roept.

–       Neem geen familieleden of andere belangstellende mee. Alleen als je echt afhankelijk bent van iemand anders voor het vervoer kan diegene wel meekomen en binnen wachten tijdens de les.  Als echter, in de manegehal, het totaal aantal personen toch boven de 30 personen uitkomt zal helaas ook aan deze mensen gevraagd moeten worden om buiten te wachten danwel even terug naar huis te gaan om je na afloop weer te komen ophalen.

–       Neem je eigen speeltje mee voor bij de lessen. Er zullen dus geen speeltjes geleend kunnen worden.

–       Bij het binnenkomen vd manegehal vragen we ieder om zijn handen te wassen met de gel die daar klaarstaat.

–       Op de bakrand staan ook diverse flacons met handgel zodat ook tussendoor de handen ontsmet kunnen worden.

–    Verzocht wordt, is geen verplichting, om zodra je de manegehal binnengaat een mondkapje te dragen.

–       Houdt ook tijdens de les de 1,5m afstand tot medecursisten en trainers in de gaten. Wijs elkaar er ook even op als iemand dit even vergeet. Zo letten we ook een beetje op elkaar.

–       Tot slot: Heb jij of heeft iemand binnen het gezin last van klachten zoals verkoudheid, benauwdheid of koorts, dan vragen we je thuis te blijven.

 

DAT BETEKENT VOOR ONZE CURSISTEN IN DEN DUNGEN:

–       Laat je hond THUIS goed uit zodat je niet de kans loopt om in de directe omgeving van de trainingslocatie andere cursisten op korte afstand te moeten passeren.

–       Houdt voor-, tijdens en na de les de 1,5m afstand aan. Wijs elkaar er ook even op als iemand dit even vergeet. Zo letten we ook een beetje op elkaar.

–          Heb jij of heeft iemand binnen het gezin last van klachten zoals verkoudheid, benauwdheid of koorts, dan vragen we je thuis te blijven.

–          Zorg dat je een mondkapje bij je hebt voor het geval we binnen gaan trainen als het weer slecht is. Het dragen  ervan is dan niet verplicht maar slechts een verzoek.