Indien u bij onze hondenschool een cursus wilt gaan volgen met een hond welke ouder is dan 20 weken willen we eerst met uw hond in de thuissituatie kennismaken.
Hondenschool PED wil namelijk voor elke cursist de groots mogelijke garantie bieden voor een prettige en veilige trainingsomgeving.
Tijdens dit bezoek bij u thuis zal een beoordeling plaats vinden van het niveau van uw hond en zijn sociale ontwikkeling/gedrag. Aan de hand daarvan worden bekeken of plaatsing verantwoord is en in welke cursus en groep hij / zij geplaatst zou kunnen worden. Tevens zullen eventuele problemen die u bent tegengekomen bij de opvoeding van uw hond al worden besproken met u.

Ook is het mogelijk dat wij, indien u een probleem heeft met uw hond, thuis bij u langs komen om te proberen het probleem te verhelpen in 1 of meerdere privélessen.

Aan deze bezoeken thuis of privélessen zijn wel extra kosten verbonden. Deze zijn afhankelijk van de te besteden tijd en de afstand tot uw woning. Vraag hierna als u ons belt of mailt!